Tre opskrifter jeg gerne vil prøve

Lørdag den 6. december

Skjorte kjole / Jeans

Jeg har haft en skøn weekend. Min lørdag blev brugt på flytning og et smut forbi IKEA, hvor jeg fik brugt en del penge. Men sådan er det jo, når man skal flytte og mangler en hel del. Jeg havde mine forældre og min bror med op at se lejligheden, og de blev ligeså glad for den, som jeg selv er. Den bliver altså bare fin, og jeg skal selvfølgelig nok vise det frem til jer, når vi når dertil. Der går nok lidt tid endnu, da vi jo først ordentlig kan flytte ind start januar. Så heldigvis ikke længe endnu. Jeg har for nylig modtaget denne lækre lækre kjole fra AIAYU. Den har simpelthen det lækreste stof, og den er så utrolig behagelig at have på. Denne gang blev den brugt med mine yndlings cowboybukser fra Weekday. Jeg forestiller mig, at den også kunne være utrolig flot blot med nylonstrømper under, og så et par støvler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre opskrifter jeg gerne vil prøve